• Hu
 • It
 • En
 • TothMona

  MODERN DEKORÁCIÓS MŰVÉSZET.

  ECSET NÉLKÜL, KÉZZEL, UJJAKKAL FESTETT OLAJFESTMÉNYEK.

  EGYEDI TECHNIKA, KÜLÖNLEGES SZÍNEK A TE OTTHONODBA.

   

  Színek. Játék a színekkel. Ezzel foglalkozok. Számomra a festészet egy önfeledt, örömteli tevékenység, amely során a színek segítségével alkothatok, adhatok valamit. Valami szemnek, léleknek egyaránt tetszőt: szépet, jót, kellemeset. Energiát, ami feltölt, megnyugtat, vagy akár felkavar: ami hat Rád. A színek beszélnek. És rajtuk keresztül beszélek én is.

  Festészetemet alapvetően a nonfigurativitás jellemzi. Soha nem határozom el előre, hogy mit és hogyan szeretnék festeni. Egyszerűen hagyom, hogy a fehér vászon „kiválassza” a saját színeit. Majd ahogy belemerülök az alkotás energiájába, egy ponton túl – a festmény önálló életre kel, és “megvalósítja önmagát”.

  Festményeimet olajfestékkel készítem. A festéket közvetlenül az ujjammal viszem fel a vászonra, nem használok ecsetet. Ez a különleges technika egyedülálló vizuális hatást eredményez a vásznon. Az olajfesték színei csodálatos finomságú színátmenetek érzékeltetésére alkalmasak. Mélyek, tüzesek, fényesek. Ennek köszönhetően képeim örökre megőrzik a színek ragyogását.

  Vásárlóim arról számolnak be, hogy a festményeim különleges pozitív energiákat sugároznak. Így fogalmaznak: a színek szinte élnek, beszélnek, az egyedi, modern színes formák nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem gyógyítják a lelket, hitet adnak, és feltöltik a környezetüket energiával, békével, nyugalommal.

  Alkotásaim díszítenek, dekorálnak. Legyen szó akár egy lakásról vagy irodáról, akár egy üzletről vagy egy modern közösségi helyiségről, mindenhova „kell egy kép”. Ha egyedi dekorációt vagy különleges lakberendezési tárgyat keresel, nézz körbe az alkotásaim között a Festmények menüpontban. És ha kíváncsi vagy, hogyan mutatnak berendezett terekben, szobákban, különböző lakóterekben a festményeim, tekints meg a Kép a falon menüpontot is.

  Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalamon, és ha tetszenek az alkotásaim, látogass vissza hozzám később is! Hiszen folyamatosan születnek újabb festmények…

  Szeretettel: Mónika

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés