• Hu
 • It
 • En
 • TothMona

  Modern dekorációs művészet.

  Ecset nélkül, ujjal festett olajfestmények.

  Egyedi technika, különleges színek. A Te Otthonodba.

   

  Színek. Játék a színekkel. Ezzel foglalkozok. Számomra a festészet egy önfeledt, örömteli tevékenység, amely során a színek segítségével alkothatok, adhatok valamit. Valami szemnek, léleknek egyaránt tetszőt: szépet, jót, kellemeset. Energiát, ami feltölt, megnyugtat, vagy akár felkavar: ami hat Rád. A színek beszélnek. És rajtuk keresztül beszélek én is.

  Festészetemet alapvetően a nonfigurativitás jellemzi. Soha nem határozom el előre, hogy mit és hogyan szeretnék festeni. Egyszerűen hagyom, hogy a fehér vászon „kiválassza” a saját színeit. Majd ahogy belemerülök az alkotás energiájába, egy ponton túl – a festmény önálló életre kel, és “megvalósítja önmagát”.

  Festményeimet olajfestékkel készítem. A festéket közvetlenül az ujjammal viszem fel a vászonra, nem használok ecsetet. Ez a különleges technika egyedülálló vizuális hatást eredményez a vásznon. Az olajfesték színei csodálatos finomságú színátmenetek érzékeltetésére alkalmasak. Mélyek, tüzesek, fényesek. Ennek köszönhetően képeim örökre megőrzik a színek ragyogását.

  Vásárlóim arról számolnak be, hogy a festményeim különleges pozitív energiákat sugároznak. Így fogalmaznak: a színek szinte élnek, beszélnek, az egyedi, modern színes formák nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem gyógyítják a lelket, hitet adnak, és feltöltik a környezetüket energiával, békével, nyugalommal.

  Ha egyedi dekorációt vagy különleges lakberendezési tárgyat keresel, akár az otthonod, az irodád vagy az üzleted harmóniájának megteremtéséhez, nézz körbe az alkotásaim között. A Kép a falon menüpontban láthatod azt is, hogyan mutatnak a festményeim különböző lakóterekben. És ha kíváncsi vagy, hogy a saját otthonod falain hogyan mutatna egy-egy festményem, akkor kérd az ingyenes látványtervet.

  Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalamon, és ha tetszenek az alkotásaim, látogass vissza hozzám később is! Hiszen folyamatosan születnek újabb festmények…

  Szeretettel: Mónika

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés