• Hu
 • It
 • En
 • TothMona

  Modern dekorációs művészet.

  Ecset nélkül, ujjal festett olajfestmények.

  Egyedi technika, különleges energiák. A Te Otthonodba.

   

  Szia. Szeretettel köszöntelek az oldalamon. Tóth Mónika vagyok, ujjal festő művész. Olajfestményeket készítek ezzel a sajátos technikával. Belső útmutatásomat követve, autodidakta módon tanultam festeni. Az ujjal festés technikája szintén ösztönösen alakult ki.

  Festés közben nem használok ecsetet. A festéket közvetlenül az ujjaimmal viszem fel a vászonra. Nem határozom el előre, hogy mit és hogyan szeretnék festeni, a belső inspirációmra bízom magam.

  Festményeim energiákat hordoznak. Ahogy ráhangolódok egy-egy képre, hagyom áramolni a megérkező energiákat, és a festékkel „rögzítem” őket a vásznon. A megjelenő érzések és hangulatok így alakulnak át színekké és formákká.

  Az egyedi, modern színes formák nemcsak a szemet gyönyörködtetik. A festményekben megőrződő energiák pozitív érzésekkel tölti fel a környezetüket, békét, nyugalmat árasztanak, gyógyítják a lelket. A színek beszélnek. A Lelkedet szólítják meg.

  Festményeimet olajfestékkel készítem. Az olajfesték színei csodálatos finomságú színátmenetek érzékeltetésére alkalmasak. Mélyek, tüzesek, fényesek. Ennek köszönhetően képeim örökre megőrzik a színek ragyogását.

  Ha egyedi dekorációt keresel, akár az otthonod, akár az üzleted vagy irodád harmóniájának megteremtéséhez, nézz körbe az alkotásaim között.

  Lehetőséged van Személyre szóló festményt is rendelni tőlem. A személyre szóló képek a Te színeid, a Te érzéseid, az általad megfogalmazott kérések alapján készülnek. Olyan energiákat festek így a vászonra, amelyek pontosan Hozzád szólnak. A Személyre szóló festménykről és a megrendelés menetéről bővebben ITT olvashatsz.

  A Kép a falon menüpontban azt is látni fogod, hogyan mutatnak a festményeim különböző lakóterekben. És ha kíváncsi vagy, hogy a saját otthonod falain hogyan mutatna egy-egy alkotásom, akkor kérd az ingyenes látványtervet.

  Elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpont alatt találod.

   

  Kellemes időtöltést kívánok Neked az oldalon, és ha tetszenek az alkotásaim, látogass vissza hozzám később is!

  Szeretettel: Mónika

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés

  Mentés